Stegt laks og dildsmørsauce smagt til med sennep
Thorfisk.dk
Thorfisk.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser
  • til 2 personer
  • Tilberedning: ca. 45 min.
  • </div>
  • 225 g laksefileter
  • Salt & peber
  • Smør til stegning
  • 100 g friske spinatblade
  • 1 tsk. smør
  • 1/2 bdt. dild
  •  
  • Dildsmør
  • 1/4 dl hvidvinseddike
  • 1 tsk. grovkornet sennep
  • 1 tsk. honning
  • 1 dl hvidvin eller fiskefond
  • 30 g smør
  • 1/2 bdt. dild
  • Salt & peber
  •  
  • Tilbehør
  • Ris med vilde ris
  • Send indkøbsliste SMS
  • Send som e-mail
  • Print opskriften
  • Del på facebook

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.