Dette er egentlig ikke så meget en opskrift som en påmindelse på at det stadig eksisterer Det var laaaang tid siden nogen af os havde fået stegt flæsk og det er egentlig en skam, det smager jo som de gode gamle dage
Stegt flæsk medpersillesovs er en gammel klassiker i det dansk køkken. Denne version har igen fokus på tiden, men hvor der ikke gåes på kompromis med smagen
I denne udgave er det stegt i ovnen. Ved ikke helt hvad det skyldes, men tror det hænger sammen med, at så mange har et helt specielt forhold til denne ret, og måske har jeg været bange for ikke at kunne leve helt op til det billede den enkelte har af denne ret
Men han har blot skåret den ud og stegt den på panden med salt og peber. For nogle weekender siden drog Tommi på fisketur med hans far, svoger og ven samt en masse andre fremmede
Når flæsket er stegt tilpas sprødt og lækkert flyttes det over på en tallerken med fedtsugende papir til et øjebliks afdrypning inden det kommes i en bradepande og kommes i ovnen imens resten steges
400 - 500 g flæskkartoflerpersillesovs. 75 g margarine2 spsk mel med top på2 dl mælkkartoffelvand1 grønsagsbouillionterning persille 1) Imens kartoflerne er sat over og koge, bankes flæsket ud og steges på panden i stegemargarine (pas på det sprøjter
Skræl de hvide asparges med en kartoffelskræller, og skær herefter den lidt træede ende af. Kog vand op i en gryde med en smule salt, og kog dem deri i ca
Bank hver enkel skive flæsk lidt flad med en kødhammer eller en kagerulle. Læg kødet enkelvis på en bradepande med bagepapir og krydre med salt og peber
Stegt kyllingebryst med rosenkål som pure og rå salat. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter + 30 minutters marinering af kyllingen
Jeg har før smagt stegt laks, men har været modstander af det, da mine oplevelser medstegt laks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.