Blanchér dilden i kogende vand i ca. Anret dine asparges nederst med et stykke torsk på. På med dine asparges, og vend dem af og til, til de er møre (men med bid) og flot gyldne i det
Aspargeskartofler, ris eller pasta. Fold torskefileterneog krydr med salt og peber. Læg fileterne i et lille smurt, ovnfast fad, hæld hvidvin over og dæk fadet med folie
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Tag to aspargesog et stykke bacon. Jeg har faktisk endnu ikke mødt en version, som jeg ikke var fan af, og har som sådan heller ikke nogen favorit
Rør ingredienserne i den hvide dressing. Pynt med oregano og friskkværnet peber. Tag pizzaen ud og fordel salat, røget laks og den øvrige fyld på pizzaen
Rør citronsaft og olie sammen og krydr med salt og peber. Vi bør have fisk to gange om ugen, og det prøver jeg at leve op til for tiden, så I kan se frem til mere fisk på bloggen
Stegt kylling med melonsalat. Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød oggennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
Derfor blev det altså tid til en gang hvideaspargesmed pocheret æg og en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Vend torskefileterne i mel og brun dem på en hed pande med en smule olie. Kom smør i en gryde sammen med et helt fed hvidløg, lad smørret bruse op og vend spinat og hakkede skalotteløg i smørret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.