S. t. e. n. b. i. d. r. o. g. a. f. h. l. s. v. u. V. k. m. p. æ. D. j. ,. å. ø. (. 4. ). 1. 5. ½. 2. -. 3. 0. H. F. c. 8. %. L. y. R. K. P. 6. 7. A. é
Jeg har allerede smovset i stenbiderrognpå kerneknækbrød og blinis. Cremet blomkålspuré rørt med rygeost og toppet med friske urter, grøntsager – og naturligvis stenbiderrogn
timianFriskkværnet muskatLidt saltFrisk spinat (jeg tager det altid på slum)Smør eller kokosolie til stegningStart med at skylle spinaten grundigt (spinat har en tendens til at være fyldt med jord) og "slå den ned" i en gryde ved lav varme
Den oplagte variant er med creme fraiche og rødløg, fx på små blinis, hvilket er utroligt lækkert, men jeg har her lavet et par varianter med hjemmerørt mayo
Pisk dejen grundigt sammen og steg store tynde pandekager et par minutter på hver side i olien. Disse pandekager duer både i det salte og i det søde køkken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.