Streuselkuchen - eller bradepandekage med rabarber og crumble
Mullehuset.dk
Mullehuset.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Bunden
  • 1 1/4 dl mælk
  • 50 g smør
  • 25 g gær
  • 2 æg
  • ½ tsk salt
  • 50 g sukker
  • 400 g hvedemel
  •  
  • Fyld
  • 750 g rabarber
  • 250 g sukker
  • 2 spsk vaniljesukker
  • 2 spsk kanel, stødt
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 spsk non-oxal (kan undværes)
  • 3 spsk maizena (alt efter bær eller frugten skal der mere eller mindre maizena i. Fyldet skal ikke være for vandet).
  •  
  • Hvis du ikke bruger frosne rabarber men en anden frugt/bær-type
  • 250 g frugt/bær
  • 150 g sukker
  • 2 spsk maizena
  •  
  • Crumble (eller også kaldet streusel)
  • 50 hvedemel
  • 50 g havregryn
  • 125 g rørsukker (eller almindeligt sukker) - jeg brugte rørsukker med Madagaskar vanilje.
  • 25 g kokosmel
  • 125 g koldt smør
  • 100 g grofthakket mandler

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.