Gulerødderne hakkes og koges. Vandet hældes fra. Løg og peberfrugt hakkes i tern. Gulerødder, peberfrugt og løg skal laves til mos med stavblænder/ blænderen
Med en lille 10 uger gammel baby får jeg ikke eksperimenteret med vilde retter i køkkenet. Jeg prøver dog stadig at få lavet sund mad, da jeg lige så stille gerne vil smide de ekstra babykilo, der er kommet på under graviditeten
Afhængig af hvem du taler med, kan røræg være flere ting end det røræg oprindeligt er. Men i daglig tale bliver røræg også brugt om æg og mælk der tilberedes over vandbad – æggestand – og om æggeblomme rørt med sukker i en kop – æggesnaps
Sidste weekend lavede en af mine søstre dette tilbehør, som jeg var helt vild med. Grøntsagerne er stadig lidt sprøde og giver et farverigt pift som tilbehør til kød
I går stødte vi på et fantastisk produkt - rød karrypasta - i Netto. Det inspirerede mig til at lave denne ret, som kom til at smage virkelig godt (selv min søn guffede i sig)
tomater eller 3 hakkede tomater1 aubergine skåret i tern1, 1 l kogende vand4 tsk herbamare grøntsags boullion1 rød peberfrugt i tern eller strimler250 g øko paraboiled ris125 g grønne bønner ½ blomkål i små buketter125 g champignon hakkedesaften af ½ citron 100 g mandler i flager eller delte cashewnødder4 kogte æg pillede og i bådehakkede koriander eller persilleSkyl linserne. 4 tsk herbamare grøntsags boullion
H. æ. k. l. e. d. g. r. ø. n. t. s. a. D. y. f. i. u. b. o. m. h. v. ,. å. j. p. P. -. ). U. '. B. G. C. 8. 2. F. S. 1. 3. (. 6. 4. *. 5. 7. 0. 9. L. V. K. E. ) l
Ugens anden middag fra aarstidernes veganske måltidskasse er en virkelig lækker grøntsagsret. Persillepestoen er virkelig velsmagende og gør hele forskellen
Stor grønsags maki. Læg et stykke tang på rullemåtten. Dyp dine hænder i en skål med lunkent vand og lidt eddike, og fordel herefter en passende mængde ris på tangen med løse fingre
En nem lille ret med kød af resterne fra julebordet. Her har jeg brugt vores rester af kamstegen, men det fungere lige så godt med fx and, eller okse ( billederne er foto taget af egne foto – et lille hygge forsøg)
"Så nemt kan det være". Ind imellem er okay at lave noget lidt nemt og hurtigt til aftensmad. Her er et bud på dette, hvor du let og elegant kan slippe uden om, at lave det helt store tilbehør til et stykke kyllingebryst, en grøn salat eller noget helt tredje
Bogen kræver lidt om ikke decideret øvelse, så i hvert fald lidt kendskab, til køkkenregionerne, hvis man selv skal finde på, hvad de forskellige grøntsagsopskrifter kan gå til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.