Den her gang er det med stuvedeærteroggulerødder på klassisk vis. Når man vender krebinetterne, kommes ærteroggulerødderne i kogende vand, og får et kort opkog så de stadig har lidt bid
Gulerødderne skæres i små stykker, kommes i en gryde sammen med ærterneog vandet. Karbonaderne formes, vendes i æg og speltmel eller rasp (kan findes glutenfri) og kommes på en pande med smeltet smør
Når jeg besøger mine forældre får vi ofte karbonader med stuvedeærteroggulerødder. Når sovsen er tyk nok tilsættes ærteroggulerødder som koges med i max
I aften stod den så på stuvet blomkål oggulerødder, med linsedeller og rugpasta. Som nogle måske har luret, bliver det af og til en sport for mig, at veganisere traditionel mad
Her er det ærterneoggulerødderne der har fået en lidt anden behandling. Krebinetter får vi med jævne mellemrum herhjemme og vi prøver at variere tilbehøret hver gang
E. n. f. r. e. d. a. g. s. k. l. i. ,. o. m. æ. t. p. å. h. j. w. b. ø. D. y. V. v. u. I. -. (. ). 4. 8. 1. 0. 2. ½. F. S. G. M. z. O. K. R. c. 3. J. P. N. H. U. 9. B. T. r g
stuvedegrønærteroggulerødder eller stuvet grønkål. Og som hang i luften i flere dage – om det var tilberedningen eller eftervirkningerne i systemet er uvist
Små gulerødder, bagt i ovnen og drysset med revet citronskal og hakket rosmarin. Og har du måske ladet dem ligge så længe, at de er knap så nye og sprøde længere
Nu er kalenderen drejet over på efterår, og det kan også mærkes i vejret. Hvidkål og spidskål er lige nu i sæson, og er en kålart, som jeg personlig mener, skulle være mere implementeret i danskernes kost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.