Stuvede Kartofler med Ærter til 2 personer. Et godt og sundt alternativ til flødekartofler. Kartoflerne er stuvet i Cheasy Fraiche (eller creme fraiche, hvis du er mere til det)
stuvede grønærter og gulerødder eller stuvet grønkål. Stuvet hvidkål. Mums. Det vækker barndomsminder om kåldunster i køkkenet, som kunne mere end blot fornemmes i indkørslen, når man trak sin cykel ind i skuret, når man kom hjem fra skole
Senest opdateret 22/07/15. Stuvet sommerspidskål er en herlig spise. Den sprøde og sarte kål, der bare skal have et kort øjebik i kogende, letsaltet vand, før det er klart til at komme i en skøn- og lidt syndig opbagt sovs
Da jeg var lille elskede jeg at besøge min farmor og hun lavede den bedste stuvede hvidkål. Det her er altså ikke en fedtfattig udgave men den gammeldags fede
& når den spises sammen med den stuvede hvidkål, smager du ikke hvidkålen. Bemærk, der skal ikke salt i sovsen og den stuvede hvidkål, da du allerede har tilsat det, da du kogte hvidkålen i vandet
Stuvet hvidkål er en gammel kending fra det danske køkken. Jeg synes fordelen ved stuvet hvidkål er, at det er forholdsvist sundt og fungerer samtidig både som grøntsager og sauce til kødet - man sparer altså kalorierne fra sauce, remoulade eller hvad man ellers ville spise til kødet
Når vi vil have nemt tilbehør til aftensmaden, falder valget ofte på stuvede porrer og gulerødder. Det er nemt at lave og kan gøres færdig, mens risene koger
Her kommer endnu et bud på, hvordan du kan bruge den fantastiske kål. Mange afholder sig fra at spise grønkål, af grunde jeg egentlig ikke helt kan gennemskue
til 4 personer500g hvidkålsalt og vand30 g smør3 spsk mel2 dl suppe - fra hvidkålen og 1½ dl mælklidt af en hønseboullionterningpeberlidt frisk hakket persilleHvidkålen skæres i 8 stykker som koges i 15 min i let saltet vand
Smag retten til med krydderierne og hæld den stuvede spinat op i en skål. Lækker fyldig ret med masser af proteiner, en rigtig god måde at få fisk og gode vitaminer indenbords
Den her gang er det med stuvede ærter og gulerødder på klassisk vis. Så er der krebinet tid igen. Hvis du vil prøve vores lette version af denne ret, finder du den her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.