StuvethvidkålSkær kålhovedet i kvarte og skær stokken ud. Form farsen med en spiseske dyppet i koldt vand og læg frikadellerne på en varm pande med olie
Jeg har aldrig lavet den traditionelle ret før – men kastede mig ud i det og det er bestemt ikke sidste gang der bliver serveret stuvethvidkålherhjemme
For det er jo hele hovedet – udhulet godt nok – som er fyldt med eksempelvis fars, som skal koges. Som du kan se på billedet, så kan stuvethvidkål serveres til frikadeller – og det er guf
Børnene spiser sig ikke mætte i stuvethvidkål, så for at sikre de ikke går sultne i seng, så får de også lige en skive rugbrød med smør - Klik her for opskrift på rugbrød
Sunde kyllingefrikadeller. Hvidkålen snittes i tynde strimler. Smages til med salt og peber. Hvidkål og gulerødder svitses i olie, uden at tage farve i 10-15 min. 1 stk Mellemstort hvidkålshovede
M. m. d. e. n. r. t. s. u. p. g. o. ,. a. i. E. f. v. å. k. h. F. l. j. ø. b. T. I. P. S. æ. D. (. 4. ). 0. 1. 2. ½. c. 3. -. y. 5. H. K. R. 6. V. 8. 7. 9. N. G. O. A. B. é. l g
Jeg havde ellers linet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham til at spise dem, men de blev faktisk slet ikke nødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for mine påhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.