Her serverer jeg den med macaroni, som er (Odin forbyde det) FULDKORNSFRI. Mmm… yas, please. Ostesauce kommer i tusind veganske udgaver, og her kommer mit bud på en lækker, fed og cremet version, som oven i købet er sund
Her serverer jeg den med macaroni, som er (Odin forbyde det) FULDKORNSFRI. Når de er møre, skal de i en foodprocessor eller blender med de øvrige ingredienser, og så blender du ellers bare løs, til der er cremet, ostet sauce til din macaroni
Macaroni&Cheese er en rigtig amerikansk klassiker - og originalt en meget usund fornøjelse. Drys Macaroni&Cheese med hakkede krydderurter og server med steaks
Da vi var ude at handle i dag, faldt mine øjne på økologiske skorzonerrødder. Jeg synes, at det er ret sjældent, at man kan købe dem i butikkerne, så jeg skyndte mig at slå til, mens lejligheden bød sig
Da jeg var lille elskede jeg at besøge min farmor og hun lavede den bedste stuvede hvidkål. Det her er altså ikke en fedtfattig udgave men den gammeldags fede
Jeg spiser altid stuvet hvidkål med ½ del stuvet, ½ del frisk hvidkål, da jeg mener det er en skam, al den tygge-effekt forsvinder, når hvidkålen tilberedes, hvilket også gør, at du hurtigere føler dig mæt, idet du sætter din mund på arbejde
Børnene spiser sig ikke mætte i stuvet hvidkål, så for at sikre de ikke går sultne i seng, så får de også lige en skive rugbrød med smør - Klik her for opskrift på rugbrød
Macaroni & Cashew Cheese – Pasta med Cashew OstecremeDer går cirka 500 g. Retten her tager 5-10 minutter at lave, afhængig af hvor lang tid pastaen skal have og hvor god en blender man har
Stuvet hvidkål er en gammel kending fra det danske køkken. Jeg synes fordelen ved stuvet hvidkål er, at det er forholdsvist sundt og fungerer samtidig både som grøntsager og sauce til kødet - man sparer altså kalorierne fra sauce, remoulade eller hvad man ellers ville spise til kødet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.