Kog eddike, sukker, vand og salt op. Rul kyllingebrystet stramt op i film til en "pølse". Udover at det faktisk kan lade sig gøre, at få nogenlunde varierede og smagfulde måltider ud af den samme råvarer, kan man spare både penge og nedbringe sit spild
Selvom jeg faktisk lige nu befinder mig i New York, hvilket du måske har set på Instagram, så har jeg alligevel forberedt et en-dag-i-mad indlæg til jer
Det bedste er nu, at jeg i dag anvender vandet som kyllingen og grøntsagerne er kogt i, til en fantastisk, sund og nærende hønsekødssuppe (eller kyllingesuppe)
Masser af smag og et dejlig sundt måltid der kræver minimal forberedelse. Tag kyllingen og skyl den grundigt og gnub den grundigt indvendigt med salt, peber og olivenolie
Jeg har selv spist suppen med grønne ærter, hvor jeg bare hældte suppen over lidt ærter, så de opvarmedes af suppen og dermed stadig havde et godt bid - så smager de også mere friske
Der er mange som siger at man ikke kan servere kyllingefileter for gæster, men det har noget at gøre med tilberedningen, for kylling kan være ualmindeligt lækkert
Og så får du meget bedre supper at dine egen bouillion. I forbindelse med mine tanker omkring Stop Spild Af Mad er jeg nu begyndt på at "genbruge" en kylling
Den indeholder hverken smags- eller aromastoffer, sukker, fortykningsmidler eller andet gøgl. * Jeg anvendte en Kinder Ketchup, som er en ketchup uden hvidt sukker, hvede, anden stivelse og kemisk tilsætning
Tag dem op og læg på fedtsugende papir. Glaserede rødbeder2-4 rødbeder2 dl æblemost1 spsk smørFrisk timianAntallet af rødbeder afhænger af deres størrelse. Kog dem til de er nogenlunde møre, ca 30-40 minutter. Jordskokchips6-8 jordskokker1/2 liter olieSkær jordskokkerne i tynde skiver. 2-4 rødbeder. 6-8 jordskokker
Jeg tror jeg vil tilføje en kategori her på denne blog, nemlig "Mad for to til en 50'er". Da jeg synes der ikke er noget så uinspirerende som pasta med kødsovs, vil dette emne om handle alt andet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.