Sukkerbrødskage med vaniljecreme
Mullehuset.dk
Mullehuset.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Bages i
  • Kagen kan bages i en smurt og meldrysset springform på ca. 25-27 cm
  •  
  • Det skal du bruge til kagecremen: (ca. 2½-3 dl (det er ca ét lag fyld i en rund lagkage på omkring 25-27 cm - lav dobbelt potion, hvis det er til 2 lag i en lagkage med 3 bunde)
  • 2 æggeblommer (frys eventuelt hviderne, de kan bruges en anden dag til marengs)
  • 2 spsk sukker
  • 6 tsk marizena
  • 2½ dl sødmælk eller piskefløde (minimælk kan også lige gå an, men så bliver cremen lidt kedelig i smagen)
  • 1 tsk vanilje aroma eller vaniljesukker
  •  
  • Det skal du bruge til kagen
  • 50 g smør
  • 3 æg
  • 2½ dl sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 dl mælk
  • 3½ dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • Smør og mel (eller rasp) til bageformen
  •  
  • Desuden skal du bruge
  • 5-6 spsk jordbær marmelade
  • 1 bakke jordbær (jordbærene skal helst være næsten lige store)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.