SUKKERFRI OVNBAGT RABARBERKOMPOT. Er man ikke så meget til lakrids, kan det selvfølgelig udelades, men det er med til at søde kompotten og smagen er ikke på nogen måde dominerende
Jeg har gennem min tid som blogger smagt en del sukkerfri marmelader / syltetøj – ja, kært barn har mange navne, men synes ikke rigtig der findes nogle vildt gode her på markedet
The post Sukkerfri minicupcakes med citron oglakrids appeared first on Livets sukker. Resultatet blev de her helt utrolige lækre, luftige og fine små cupcakes med citron oglakrids
Heldigvis var der stor kompetence at hente, og jeg fik en god opskrift, som jeg egentlig tog udgangspunkt fra, men erstattede glukosesirup med Fiber sirup (rene fibre og færre kalorier), og sukker med Suvida’s sukkererstatning (ingen kalorier)
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
Glutenfri ogsukkerfri mazarintærte – og som med alle andre kager, så er ét stykke sjældent nok. Var det virkelig det bedste, du kunne op med efter en hel måneds tavshed på bloggen
Vi fik gæster dagen efter, og da de spiser meget sundt, vil det være super oplagt at lave en “sund” kage til dem … så jeg gik i gang i køkkenet med hvad jeg lige havde i skabene
V. i. e. r. f. o. a. l. v. m. d. t. å. g. n. u. p. j. ,. h. k. s. D. æ. ø. -. I. b. y. J. S. M. P. (. ½. ). R. H. Æ. 1. 6. 0. 7. 5. 4. K. E. N. T. B. L. O. z. G. c. F. /. %. C. A
Jordbær rabarber kompot med ristet havregryn og kokosflødeskum. Denne kompot kan også bruges i f. Denne dessert er uden tilsat sukker og i stedet sødet med dadler
Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri. Pynt med frisk frugt, sukkerfri marmelade, frysetørrede bær eller hakkede nødder
Kom bagepapir i bunden af din springform og smør kanterne med kokosolie. Kom dejen i springformen, som en ekstra ting dryssede jeg den med lidt hakkede mandler
Lun æblemosen og tilsæt tykmælk. Rør derefter gæren ud i massen, og tilsæt salt og olie. Rør fuldkornshvedemel og hvedemel i (gem til mel til senere) dejen skal være klistret
Og sammen med den lette kokos-fromageog syrlige passionsfrugt gele, er den lige i vinkel. Det med at blande hvide chokolade oglakrids er snart en klassisker, og for nogen, er ved at være lidt kedelig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.