Sidste søndag da vi fejrede Norr, var denne kagen en del af kagebordet. Jeg tænkte, at jeg ville lave en kage som jeg kunne spise uden at føle, at jeg gik glip af noget
De iblødsatte cashewnødder sies fra vandet og blendes grundigt i foodprosessoren. Kagen er lavet i to dele, men kræver ikke særlig lang tid at lave, bare man husker at stille en god dåse kokosmælk på køl sammen med cashewnødder i vand i mindst 6 timer før kagen skal laves. 100 g cashewnødder. Den fede del af kokosmælken er lidt hård så den blødgøres let inden den kommer ned i skålen til cashewnødderne ( jeg brugte microbølgeovnen i 10 sek. 100 g cashewnødder
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Hvis du har en kagering/form, som du ‘støber’ kagen i, så sæt den om den nederste bund nu. Fjerner kagering/støbeform og smører kagens sider og top med den sidste 1/3 af choko-nougatcremen, så det bliver fint og glat
Kager ›. Chokoladekage. Smelt smørret i en gryde, og lad det køle en smule af. Pisk æg, sukker og vaniljepulver til en luftig masse, og hæld så forsigtigt det varme smør i, imens der piskes
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. En rigtig dessertkage. Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.