Fordel chokolademoussen i et jævnt og glat lag oven på den nu stive hindbærmousse. Hæld hindbærsaucen tilbage i gryden og sæt den på blusset, men uden at tænde
Fordel hindbær ovenpåog tryk dem ned i dejen. Den sødme sammen med de saftige og syrlige hindbær, de grofthakkede og ristede mandlerog de store stykker af hvidchokolade – ja det er altså nærmest den ultimative kage, hvis du spørger mig
Læg dejen i runde klatter der svarer til en god stor spiseske og læg dem på en bageplade med papir. Lad dem køle af på en rist og læg dem i en luft tæt dåse
Sæt dejen på bageplader med bagepapir. Afkøl gerne på bagepapiret inden de flyttes over på en rist. Og da jeg egentlig ikke er så vild medhvidchokolade i dets naturlige form måtte det i noget bagværk
Hæld massen over den forbagte mørdej, hvor efter rabarberne hældes på toppen ( det saft rabarberne har givet fra sig skal ikke med) og trykkes metet let lidt ned i dejen
Jeg lavede en lille smule om på opskriften og skriver den, som jeg lavede den. Marabou har lanceret en hvidchokolademed vanille og den er virkelig lækker og absolut egnet til denne opskrift
Til gengæld indeholder chokolademed min. Polyfenoler har, udover at være en antioxidant, også betydning for benvævet og hjælper med at vedligeholde vores skelet
Fordel cremen oven påkiksebunden, dæk formen til med husholdningsfilm. Sæt kiksebundenpå køl. Her er opskriften på en lækker og nem cheesecake – uden brug af husblas
Sæt moussen på køl. kog hindbær op med sukker og citron. Hjemmelavet hvidchokolade mousse/ganache. varm fløden ogchokoladen op, under omrøring , til chokoladen smelter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.