Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, der er super nem og hvor man bare altid er sikker på, at resultatet bliver godt
Æggene røres i et af gangen. Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande i en tykkelse af 2-3 cm. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Slut med en kædemaske ved siden af startmasken. Grunden til, at jeg synes at det her er den bedste opskrift er, at den har en rigtig fin hovedform og ikke kræver at man presser den i form
Kender I de kager man bare vender tilbage til igen og igen. Sådan en er denne æblecrumble. Den kan selvfølgelig også laves med pærer, rabarber eller hvad man nu har i stedet
Intet mindre end verdens bedste burgerbolle. De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
En jordbærtærte er og bliver et hit. Især om sommeren, hvor kagen kan pyntes med danske jordbær. Jeg kan ikke komme i tanker, om en bedre måde at spise jordbær på
Hvordan min lille pige er blevet så stor så hurtigt, begriber jeg ikke, men hun havde glædet sig vanvittigt til denne dag og skulle selvfølgelig have lov til at bestemme menuen til aften
Måske skulle du afgøre det en gang for alle. Og ja jeg ved godt, at det er stærke (og muligvis også ret forpligtende) ord, når jeg kalder en kage ‘den bedste’, men det ér virkelig den bedste jordbærkage, jeg har fået
Ja jeg ved det… Jeg har taget lidt forskud på den danske sommer – men også kun lidt. For med de sidste par dages solskin kan man vist godt argumentere for, at den er lige om hjørnet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.