Men med dette mandelmel og de ekstra hakkede mandler, det gav lige et ekstra pift. Den anden dag bagte jeg nogle lækre boller uden hvedemel, hvor der skulle bruges mandelmel i stedet for almindeligt mel
Hjemmelavet franskbrød med den lækreste sprøde skorpe og så endda på en sundere måde. Jeg synes ofte at de såkaldte “sunde opskrifter” på brød og boller bliver en smule kunstige, men jeg er virkelig imponeret over opskriften her
- med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt. Disse knækbrød er helt eminente som mellemmåltid og som snack, dog skal de, på trods af en masse sunde fedtstoffer, spises med varsomhed
Form farsen med en ske og steg dellerne et par minutter på hver side, så de bliver sprøde. De er saftige indeni ogsprøde udenpå, præcis som en delle skal være, og så er de nærmest lige så gode kolde dagene efter
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Bland mel, havregryn, vaniljepulver, bagepulver, kanel, æg, mejeriprodukt, hakkede mandler og chokolade sammen med bananerne (Hak lidt ekstra mandler og chokolade til topping)
Bland skyr, honning, rosiner, æg, og chokolade sammen med den ristede blanding. (Kom kun lidt chokolade i selve dejen, og brug resten til pynt, da dette giver det flotteste resultat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.