Det er en langtidshævet dej som er blevet lavet dagen før og så med italiensk mel tipo 00 mel, som er med til at gøre brødet super lækkert pga. 8-10 minutter, ellers så skal du bruge en ske til at røre rundt med, det ikke til at gøre i hænderne da det er en meget "våd" del, den skal røres godt og gerne i 10 minutter, det giver det lækreste brød
(Personligt er jeg ret træt af, at læse en opskrift hvor opskriften lover lækre, sunde kager/chokolader med den fantastiske ingrediens “X”, hvorefter jeg så finder ud af, at der kun ca
Det er nogle dejlige madbrød, der passer godt til alle retter, man vil servere et dejligt brød til. Den her opskrift har jeg fundet på saesonforgodsmag
Jeg lavede en portion tzatziki til, en lækker grøn salat, og så fik jeg afprøvet Tatjanas madbrød. Jeg kan huske som lille, at have fået kalkunlår til aftensmad
- Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
Hjemme ved os, er det nærmest blevet en tradition at få nybagte boller om søndagen. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
Men det er altså en superlækker chokoladekage. I denne opskrift har vi forsøgt at være tro med den banankage, der var dengang og som stadig den dag idag er en super lækker kage
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiske pandekager til aftensmad. The post Lækre klassiske pandekager appeared first on RuthogRuth
FREMGANGSMÅDE. Smelt smørret og lad det køle af. Hak hasselnødderne groft, hvis disse skal i. Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.