Jeg er helt vild med denne ret. Nu er de her de danske hvideasparges og de er fantastiske så skynd dig hen til din grønthandler eller der hvor du handler grønt
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Asparges i svøb smager himmelsk, hvad end du bruger grønne asparges eller hvideasparges
Vi må have en suppemed forårs ingredienser i. Smag til med citronsaft, salt og peber. Læg aspargesen i en håndfladen og skrald dem lige fra under hovedet og ned
Derfor blev det altså tid til en gang hvideaspargesmed pocheret æg og en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Og hvad fanden skal jeg stille op med de sølle køleskabsrester. Opskrift asparges porre creme suppe. Voilà, så har du en fantastisk efterårssuppe eller en kanon forret
Suppe er så nemt lave, og alt serveres fra en gryde, også lige et flutes op af fryseren. I en anden gryde svitses i olie først løg i tern, dernæst kommes forårsløg, chili, rød peber og squash i gryden og svites med
Skræl de hvideaspargesmed en kartoffelskræller, og skær herefter den lidt træede ende af. Har du en aspargesgryde (eller anden passende gryde, hvor kunststykket kan lade sig gøre), så du kan koge selve dine asparges uden at hovederne koger med, så er det allerbedst
V. i. h. a. r. b. y. l. u. p. s. d. g. ,. o. e. n. t. v. m. f. å. k. M. j. æ. D. ø. N. (. 8. 1. 2. 4. ). I. ". G. -. C. J. L. c. ô. 0. H. F. S. 3. K. P. r l
Start med at skrælle dine asparges, og knæk dem herefter ved endestykket. Opvarm lidt olie og smør i en sauterpande, som kan tåle at gå i ovnen, og kom rødløgene derpå sammen med hvidløg
På med dine asparges, og vend dem af og til, til de er møre (men med bid) og flot gyldne i det. Si herefter vandet fra og smid dilden i blenderen sammen med ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.