Surdejsboller - glutenfrie
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Surdej
  • 2 dl vand (1
  • 2 tsk honning
  • 60 g.
  • boghvedegryn eller majsgryn
  • 60 g. glutenfri
  • flager*
  • 45 g.
  • fuldkornsrismel
  • 45 g.
  • glutenfrit mel**
  • 70 g. glutenfri
  • flager*
  • 70 g.
  • boghvedegryn eller majsgryn
  • 50 g. glutenfrit
  • mel**
  • 50 g. glutenfrit
  • mel**
  • 1 ½ tsk. bagepulver (dejen vil ellers ikke hæve i ovnen, som almindeligt
  • surdejsbrød ellers vil gøre)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.