Jeg har været i køkkenet den sidste uge, og der har været stille på bloggen igen. Der har været så mange ting at se til med arbejde, ny lejlighed, træning og selvfølgelig masser af tid i køkkenet
J. e. g. h. a. r. l. v. t. n. i. D. I. Y. p. å. æ. k. u. S. d. s. o. m. 3. f. ,. b. j. y. ). H. 4. ø. 1. L. (. =. 2. A. *. F. -. 6. 8. 5. 0. 7. 9. T. c. E. K. G. ) g
Jeg arbejder på et reklamebureau i Kolding derhedder Masters. Søde Lene er en sand Master of food, som forkæler os dag efter dag med nybagte boller samt lækre kolde, lune og varme retter
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.