Sushitalian; Japansk ynde møder italiensk charme
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 personer.
  • Citron- og timianrisotto (opskrift her)
  • 8 skiver parmaskinke
  • 8-10 hvide asparges
  • 8-10 grønne asparges
  • Pankorasp
  • 125 g hvedemel
  • 2/3 dl øl
  • 1 dl vand
  • 1 spsk cognac
  • Lidt salt
  • 1 spsk smeltet smør
  • 2 spsk smagsneutral olie + til dybstegning
  • 1 stiftpisket æggehvide
  • 1 æggeblomme
  • 1 tsk æblecidereddike
  • Salt
  • Smagsneutral olie (til både mayo og friturestegning)
  • 1 helt æg
  • 1 stk halveret (på den lange led) squash
  • Friskrevet parmesan
  • Friskkværnet peber
  • Masser af friske krydderurter (salvie, oregano, timian, basilikum var vist det, som jeg brugte, husker jeg ikke helt galt, men brug, hvad du kan få og li’)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.