SVAMPE OG LINSE BOURGUIGNON
Mette på Grønt
Mette på Grønt
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer)
  • 2 spsk olie
  • 1 pk portobellosvampe 1 brunt løg
  • 2 gulerødder
  • 1 1/2 dl puy-linser
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dl rødvin
  • 1 fond du chef
  • 3-4 dl vand
  • 2 spsk tomatpasta
  • 1 spsk timian
  • 1 dl plantefløde
  • 2 dl perleløg
  • 3 spsk jævning, hvis den er for tynd)
  • 2 spsk plantesmør
  • 4 dl plantemælk
  • 3 dl vand
  • 1 1/2 dl majsgryn
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk gærflager

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.