Den her gulerodskage var på programmet i sidste uge, da jeg skulle dele ud i min klasse. Jeg synes, at det var super, så sammen med min farmors opskrift ligger nu en lille seddel med ændringer til næste gang (
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. M. i. n. m. a. d. h. v. e. b. s. l. u. t. o. ". ø. g. k. c. f. j. p. r. T. å. D. y. J. -. 2. O. A. H. æ. (. 1. ). 0. 3. ¼. 5. 7. ½. F. 4. %. x. B. ®. P. S. G. V. /. 6. L. 8. 9
11,5 tsk bagepulver. 1Bland i en anden skål mel, bagepulver, natron, salt og kanel sammen. 1Tilsæt kokos, olie, gulerod og evt. 1Beklæd en lille bradepande (25x30cm), en stor springform (26-28 cm) eller to sandkageforme. 30-35 minutter (bagetid afhænger af form) - tjek med en tandstik om kagen er gennembagt. 1Tilsæt flormelis, vanilje og citron skal og pisk det i. 1Smag til med citronsaft. 1Fordel flødeosttoppingen på den afkølede kage
Det her er mit bud, og den er virkelig nem at lave. Gulerodskagen er sprød i kanten, svampet indeni, har en mild, krydret smag og så er den fyldt med rosiner og valnødder
I går lavede jeg denne gulerodskage fra New Orleans, og kan virkelig anbefale og prøve den, og ja, det var svært og vente til den var afkølet, hvilket det anbefales, men det er hele ventetiden værd
Denne ret utroligt er nem, men ikke den hurtigste. Det kan være svært at få gode tomater, så kan det ikke lade sig gøre så nøjes med svampene og bland i stedet en håndfuld frisk rucola i til sidst
Skær flødeosten i mindre stykker og rør den godt sammen med smør, sukker, vanille og limesaft. Forleden aften skulle jeg have kage med til et kontkatforældremøde i en af pigernes klasse- det blev til denne dejligt svampede gulerodskage, som holder sig frisk i mange dage
Det kan godt være du tænker det lyder næsten til at være for nem og der skal jo ikke ret meget i opskriften, men brødet smager så lækkert og det er krydderierne du kommer oven på eller i brødet er gør det ekstra lækkert
I køleskabet havde vi en masse åbnet nougat som skulle bruges, efter nytår havde jeg fået alle limefrugternemed hjem og der var en mascarpone der skulle bruges
Kom toppingen på de afkølede kager og drys lidt kokosmel på toppen. Vanilje cupcakes110 g stuetempereret smør225 g rørsukker, helst mørk2 store æg275 g mel2 tsk bagepulver 120 ml mælkkornene fra 1 god vaniljestangForvarm ovnen på 160 grader og kom 12 papirs forme i en muffinsform. Kom derefter 1/3 af mælken blandet op med vaniljekornene i dejen og rør igen. Kom dejen i papirsformene og fyld kun ca 2/3 af formene ud, så der er plads til de kan hæve. Kokos/lime frosting60 g usaltet smør, stuetempereret2 spsk friskpresset limesaft250 g flourmeliskokosmel til pynt på toppeneller kom lidt i frostingenRør smøret og flourmelisen sammen og kom limesaften i lidt efter lidt. 2 spsk friskpresset limesaft
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.