Smag til med salt og peber. Hvidvinsbraiserede svinekæbermedæbler. For bare et par år tilbage, var svinekøber så billige, at slagterne næsten smed dem efter en, men efter at der er gået trend i det (ligesom med pulled pork) er det nu blevet ret dyrt
Måske, det er hvertfald i hård konkurrence med en god mørbrad og kotelet. Tilsæt bouillon, rødvin, laurbærblad, salt/peber ogsvinekæberneog bring gryden i kog
Svinekæber er måske en del af dit hverdagskøkken, men I burde prøve det. Opskriften her er, tro Meyer-style, nordisk med mørk øl, æblemost og æblecideredikke, men kan helt sikkert også gøres frankofil med hvidvin, urter og tomater
En noget sødere udgave en hvis man tilbereder svinekæberne i f. Og den førstefødte, han spiste og spiste og spiste i hvert fald – og det er til trods for, at han ellers ikke [
En hurtig og nem dessert med sæsonens frugt. Vask frugterne og skær dem i både. Har man ikke lige figner eller blommer i frugtskålen kan æbler bruges alene eller sammen med pærer
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Her får I et bud på, hvordan man laver nogle gode kyllingespyd med en alletiders marinade, som bl. Bland honning, chiliesauce, citronsaft og salt sammen i en kop
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerneog skær en skive af bunden for de står stabilt
Ja det har efterhånden været populært længe, men jeg er først lige hoppet med på bølgen, og efter at have prøvet det – ja så tror jeg sgu jeg bliver på bølgen
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Vinen til havde jeg også udvalgt med et mini-smage-tema. På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
Derefter tilsættes strimlede, tørrede figner og steger med i et par minutter. Server de braiserede svinekæbermed bagt selleri eller en grov kartoffelmos til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.