Serveres til alt lyst kød - jeg serverede det til min dejlige ølkylling. I påsken fik jeg nogle nye fine rabarber stilke af min mor, samt hendes bud på hvordan jeg kunne tilberede dem
Cremet pasta med asparges, ærter og parmaskinke. Aspargessalat med krydderurtedressing. Grønne asparges kan man efterhånden købe hele året, men de er absolut bedst her i foråret og forsommeren, og det er også nu, at de er til at betale sig fra
Kødboller med rejesauce og forårsgrønt. Thainudler med svinekød. Men hakket kød kan bruges i rigtig mange forskellige retter, og det er det ugen kommer til at handle om her på bloggen - der vil være både velkendte og helt nye retter
Bagt pasta med bechamelsauce og broccoli (tilbehør). Macaroni and cheese med bøf (hovedret). Men endnu bedre er det, hvis pastaen er omgivet af sauce og ost og gratineret i ovnen
Pasta med Citronstegt Svinemørbrad. Vi starter med en gang kartofler som tilbehør, så er der tre hovedretter med henholdsvis svinekød, kylling og fisk - alle tre kødtyper der egner sig virkelig godt til citron
Kyllingefad med honning og sennep. Braiseret kylling med bønner. En gang imellem køber jeg en hel kylling, men derudover er det sjældent, at jeg køber andet end brystfilet og inderfilet
Djævleæg med chili og citrusagurk. Snoede påskebrød med anis. Og alle retterne egner sig desuden til en god frokost året rundt - endda til en julefrokost
-. -. -. D. e. f. l. s. t. d. a. n. k. r. p. i. g. m. y. o. å. h. v. M. æ. ,. u. j. J. b. U. K. w. G. L. T. A. P. C. B. c. S. ø. 4. 0. O. I. (. ). 2. ½. 5. 1. F. H. 3. R. V. 6. 7
Stegt laks medlun bønnesalat. Yoghurt-ismed blåbær. Vi kan få blåbær året rundt i supermarkederne, og de er tilmed ofte på tilbud til meget rimelige priser, så det er bare med at komme igang
Appelsincookies med citron og hvid chokolade - Dansukker. Man kan komme uden om bøvlet med alle de grønne ben ved at købe fileter hos fiskehandleren, og det anbefaler jeg, at man gør, for hvis man ikke er erfaren i selv at filetere, så er der ikke meget tilbage, når man er færdig
Glaseret Laks og Thaisalat medLimedressing. Nuea Yang Nam Tok (Bøfsalat medLimedressing). Det thailandske køkken er virkelig populært verden over, og det er der en grund til
Afpuds svinemørbradenog skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Smuldr fetaen over og krydr med salt, peber og halvdelen af oreganoen
Øv, jeg havde sådan glædet mig til, at lave et lækkert vintertilbehør til de små ande-lamselår. Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbradog lidt røget svinemørbrad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.