Season with salt and pepper. Place the cornstarch in a gallon-sizedziploc bag. Put the chickeninto the bag with the cornstarch and seal, tossing to coat the chicken
kinesisk sweet and sour chicken. Nogen køber færdiglavet sweet and sour sauce, jeg laver den selv. Det er faktiskikkesærlig svært at lave sin egen lækre sweet and sour sauce og du vil bestemt synes den er mere lækker og grønsagerne er mere sprøde hvis du prøver
Søde kartofler er endelig kommet lidt mere frem i de danske supermarkeder og det skyldes nok dens nye popularitet blandt danskerne og det var sørme også på tide
separated 2 c All-purpose flour 1/2 c Granulated sugar 1 1/2 c Fresh mizithra or ricotta Karen Mintzias 2 tb Grated hard ricotta 4 tb Milk 1 pn Salt 1 ts Vanilla extract 2 tb Butter. melted Confectioners' sugar Step #1 For the filling, 1/2 tsp cinnamon, lightly beaten egg yolks, mix the cheeses, sugar, & melted butter in a bowl. Step #2 The mixture should be thick enough to mound, but not stiff. add 1 tbsp milk, if necessary. Step #3 Set asidewhile you make the dough. Step #4 Sift the flour & salt into a bowl, then cut in the butter & mix by rubbing between your fingers. Step #5 Mixin the vanilla, egg whites, & enough milk to make a soft dough. Step #6 Knead until smooth & elastic, then break off small pieces & roll as thin of a dime. Step #7 (The dough will be elastic & can be rolled easily. Step #8 ) Cut intocircles4-inchesindiameter (teac size), then on each circle place a tsp of the cheese filling. Step #9 Wet the circle edge with water or milk and fold over to form a half-moon, then seal with the tines of a fork or pastry wheel. Step #10 Arrange the Kaltisounia on buttered cookie sheets & bake in a moderate oven (350 F) for 25 mins, or until the pastry puffs up & turns a light chestnut color. Step #11 remove this from the oven, & place on racks, & dust withconfectioners' sugar & cinnamon
Sweet chili sauce er fast indholdimit køleskab. Chili saucen er min udgave af ketchup, og jeg bruger det tilrigtig mange ting - både som ingrediensi retter, men også som diptildiverseting og sager
Her om dagen arrangerte jeg et klesbytteparty med et knippe gode venninner. Foruten om utveksling av godbiter fra hverandres garderobe, inkluderte konseptet også servering av littforskjelligfingermat
Ingredienser. 4 æg 100 g sukrin, 1/2 dl smeltet kokosolie (med eller uden smag afhænger af om du vil have den til at smage af kokos)1 moset banan 2 sweet potatoes1 tsk vanillepulver,200 g hasselnødder (svitset på en tør pande. halvdelen blendes og halvdelen hakkes)85 g rismel (man kan også bruge mandelmel)1 tsk bagepulver2 tsk kanel1 tsk allehåndeTopping. 100g philadelphia 12% fedt100g sukrinmelisSaft fra 1/2 citronHakkede hasselnødder og valnødder1. Æggene piskes2. Tilsætsukrin3. Tilsætkokosolie, moset banan og revet gulerødder4. Bland rismel med blendede hasselnødder, vanille, kanel, allehånde og bagepulver og hæld den sammen med de våde ingredienser5. Tilsæt de hakkede hasselnødder6. Bages iildfast fad, midtersterille, 175 grader i 30 min7. Lad kagerne afkøle og top dem så med friskost-glasur og hakkede hasselnødder og valnødder eller passionsfrugt 4 æg. 1 tsk vanille
Ej, nu tænker jeg faktisk at det måske er en smule pinligt det her – tæt på flydende nougat – så er man muligvis en smule bims… Men lad mig nu bare stå ved det og sige, at jeg faktisk synes dette er en ret så himmelskløsning på selv den mest vanvittigcraving
Print. Oh Sweet Berry – Redcurrant Cherry… Marengs Pie. Tilberedning. Total Tid. Hvad gør man når man står med en stor bakke ribs, som man udelukkende har købt fordi de er så smukke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.