-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. E. n. t. r. a. v. l. o. s. d. g. j. e. i. k. å. æ. ,. f. m. ). J. h. p. ø. u. c. b. z. O. D. T. '. y. I. B. F. 2. 3. (. K. R. 1. 5. 0. G. é. 7. 6. M. x. 4. Æ. V. /. S. N. _. C. %. P. H. Y. w. 8. A. L
dk - den prøvede jeg med lidt ændringer. I sidste uge, da nattefrosten havde meldt sin ankomst gik jeg ud i mit drivhus og høstede alle tomaterne - både de røde, gule og grønne
Hvis du lader de grønnetomater ligge i køkkenet bliver de - røde. flammkuchen, kartofler med krydderkvark og måske et lille oste- eller pølsefad og så selvfølgelig deres egen vin
Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, der er super nem og hvor man bare altid er sikker på, at resultatet bliver godt
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande i en tykkelse af 2-3 cm. ovn i 30-40 minutter. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Sæt hæklenålen i det ene "øre-hjørne" med en fastmaske. Grunden til, at jeg synes at det her er denbedsteopskrift er, at den har en rigtig fin hovedform og ikke kræver at man presser den i form
De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.