Smelt smørret og lad det køle af. Rør æg og sukker sammen i en skål eller på køkkenmaskinen. Rør mel, kakao, vanillesukker og salt sammen i en anden skål
Prik tærtebundenmed en gaffel og tryk evt. Kom fyldet på med en ske så det dækker hele tærten. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Fordel chokoladefyldet på tærtebundenog top med hakkede valnødder. Tærten er meget nem at lave og får de fleste munde til at løbe i vand, særligt de chokoladeglade
J. e. g. v. a. r. t. i. l. 4. 0. å. s. f. ø. d. h. o. m. n. ,. y. N. j. k. b. æ. u. p. D. H. M. 2. 1. ̊. z. 5. c. V. /. -. 3. S. Ø. R. E. K. T. L. A. Z. I. B. 8. C. P
Jeg faldt over denne skønne opskrift på en amerikansk blogog måtte bare prøve den med det sammen. Jeg tilføjede mit eget lille twist og har proppet M&M´s i for sjovs skyld
VERDENS BEDSTE CHOKOLADE BROWNIE MED HASSELNØDDER OG SALTKARAMEL. I går var vi sågar på stranden med picnic kurv i det gode vejr – Sensommer når det er aller bedst
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.