A. f. t. e. n. s. m. a. d. r. k. l. i. v. g. T. æ. p. o. F. ø. y. b. ,. 2. u. h. å. D. 0. -. 3. (. ). L. j. 6. E. O. 4. I. 1. 5. /. Æ. C. V. c. 8. S. R. K. P. B
Og der skal fandengalemig ikke gå noget til spilde herhjemme, så der røg tærter på bordet. Efter en omgang tortellini med fløde, figner, spinatog valnødder (opskrift her) var der – sjovt nok – fløde, figner, spinatog valnødder i overskud
Suppler gerne tærtenmed råkost og et par pikante kyllingebryster (hvis den bruges til aften). Dejen æltes sammen med vand og æg, hvorefter den stilles på køl en times tid
D. a. h. e. l. d. n. s. t. o. r. u. f. m. i. k. p. å. ,. b. y. v. g. H. M. c. (. E. æ. ). ø. j. 4. 0. P. O. G. 2. 1. 3. -. ½. F. 6. 7. B. /. ". T. C. 5. I. S. J. V. L. K. e l
Tryk tærtedejen på plads i tærteformen. Server for sig selv eller med en god salat til. Bland det hele sammen uden at ælte for meget – det skal samle sig til en fast og flot dej
Det blev til en madtærtemed kartofler, og kødet koldt i skiver ved siden af. Kunne godt have valgt at skære kødet i tern og komme det i tærten, men så regulært og mørt kød er næsten synd at "skjule" i en tærte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.