Bland valnødder, spinat, piskefløde, æg, halvdelen af emmenthaleren oggedeosten. Og der skal fandengalemig ikke gå noget til spilde herhjemme, så der røg tærter på bordet
A. f. t. e. n. s. m. a. d. r. k. l. i. v. g. T. æ. p. o. F. ø. y. b. ,. 2. u. h. å. D. 0. -. 3. (. ). L. j. 6. E. O. 4. I. 1. 5. /. Æ. C. V. c. 8. S. R. K. P. B
Skyl porreog svampe grundigt og skær dem i skiver. Det gode ved tærte er også, at det smager næsten lige så godt koldt, så resten kan du bare tage med på madpakken dagen efter
Porre Broccoli Rød peber Spinat frisk Skær broccolien i små buketter ogkog dem et par min med salt. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Suppler gerne tærtenmed råkost og et par pikante kyllingebryster (hvis den bruges til aften). Dejen æltes sammen med vand og æg, hvorefter den stilles på køl en times tid
Start med at hakke løg, hvidløg, chili ogporrer. Hvis du nu sidder og synes at det er lidt for underligt, så smid en bund på - eller spis det med et stykke rugbrød
Super at lave i større portioner og fryse ned eller resterne med på madpakken. Top med revet ost – jeg brugte fast gedeost fra Irma, men alt andet går fint an
Lasagnen lægges sammen med skiftevis porre/spinat, plader og bechamelsaucen. Den kan sagtens spises selv som en vegatarret, men kan også serveres med laks, kylling eller andet til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.