The post Asiatisk marineredekyllingelårmed spidskålssalat appeared first on Grydelappen. Jeg har nemlig genoptaget mit kærlighedsforhold til sesam – og i en kombination med kyllingeskind bliver det til en varm forelskelse
Tabouleh – eller tabbouleh – er en salat fra Mellemøsten, bestående af bulgur eller couscous blandet med grøntsager og urter – masser af grøntsager og urter – og tilsat citronsaft og olivenolie
Ælt kødet med rasp, hvidløg og forårsløg og krydr med salt og peber. Bland yoghurt med løg, chili, ingefær, gurkemeje, paprika, garam masala og citronsaft
Ingefæren og hvidløg hakkes groft, og blandes med sojaen og sesamolie - herefter hældes marinaden i enten en frysepose eller vakumpose medkyllingelårene
En opskrift fra Arla på stegte kyllingelårmed pastasalat. godt med kværnet peber. Panerede kyllingelår. Bland sesamfrø med rasp, ost, paprika, salt og peber
Er vild med sild ovenpå en lang vandretur i det fri. Læg æblebåde ovenpå og top med cremefraiche. Krydr med friskkværnet peber og pynt med hakket persille
Til formålet lavede jeg derfor de her marinerede kyllingfileter med sesam. De er nemme at tage med på arbejde, de smager fortrinligt og gør det, de skal
V. i. e. r. b. l. v. t. s. å. a. n. d. u. g. y. f. ,. k. p. o. m. æ. S. ø. (. ). D. B. K. R. 2. I. h. 1. ½. c. 4. 0. 3. F. P. L. -. 5. 6. G. 7. H. 8. A
N. u. v. e. d. j. g. i. k. ,. h. o. r. l. a. n. t. m. f. s. æ. å. b. p. ø. (. K. ). H. -. c. 2. 5. D. x. M. 4. 0. A. S. y. 3. 1. T. I. B. L. ½. P. E. /. w. G. n g
Start med at lave marinaden til kyllingelårene. Her er rettet serveret med jasminris, men det kan selvfølgelig erstattes af grovere sorter, som fx bulgur, brune ris, vilde ris eller perlespelt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.