Tacos med mexicansk langtidssteg gris, syltede rødløg, guacachile og brændt habanero-sauce
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 personer.
  • Ingredienser til kødet
  • 1 stk nakkefilet på ca. 1 kilo
  • 2 spsk brun farin
  • 2 spsk røget paprika
  • 2 spsk salt
  • 1 spsk cayennepeber
  • Ingredienser til guacachile
  • 5 avocadoer
  • Saften fra 3 lime
  • 2 jalapenos
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille, finthakket løg
  • Ingredienser til den brændte habanero-sauce
  • 8 habanero-chilier
  • 5 fed hvidløg
  • 250 ml smagsneutral olie
  • 50 ml hvidvinseddike
  • 2 spsk salt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.