marts blev foreningenAalborg Fødevarefællesskab stiftet med det formål at gå sammen om at købe lokalt producerede økologiske fødevarer direkte fra landmændene
iAalborg og i år igengik turen til downtown Aalborg. Maj har min mor fødselsdag. Denne gang ledet han os til resturant Buffalo som ligge på Borgergade iAalborg
Så skal jeg da lige love for at Aalborg kom på det gastronomiske landkort. Restaurant Fusion som ligger ved havnen og med udsigt over selv samme er rammerne i den store glasbygning dannet for en god aften
Opskriften er kun på bunden, så du selv kan vælge, hvad der skal på og for overskuelighedens skyld, er fremgangsmåden vist, hvis du klikker på tallene på billedet
- endda de bedste af sin slagsAltså lige efter Slotsbagerens versionnaturligvis (Til de af jer, som ikke kender denne lækre bager, så er Slotsbageren er en lille bager her iAalborg, som ganske enkelt laver de lækreste, største og blødeste chokoladeboller, og denne variant er ret tæt på et perfekt match)
Det er blevet tidtillidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger sidentilChristians madpakke
På den måde krystalliserer sukkeret sigikke. Jeg kan desværre ikke deltage ret ofte efter jeg flyttet tilAalborg, men jeg prøver at tage derhen så ofte jeg nu kan
talletsFrankrig. Doo it - just doo it. I TV - Qanooroq - den grønlandske TV Avis. KNR - Kalaallit Nunaata Radioa - Grønlands Radio og TV var nede iminbutik
Se flere billeder ved at trykke på talleneibillede boksen. Disse skyrboller er super sunde, fyldt med fibre, protein, sund fedt, vitaminer og mineraler
Dem jeg har lavet her er hvor mandlerne er dækket ikaramelliseretsukkerkrystaller. Elsker især at gå tur i gågaden iAalborgCity og så fylde næsten med duften af brændte mandler, men der er nu intet som hjemmelavet brændte mandler
- og nu også fra AalborgForligenøjagtigt dette brød er altså ikke fra Mors af, nææh du - det er bagt herhjemme i gode gamle Aalborg og naturligvis af mig
Så går jagten ind. Det var især ande og fasan jagter jeg var med til. Jeg gik med som klapper og hver gang man så en fasan og fik den gennet op at flyve råbte man ”Tiro” som advarsel til jægeren
Første gang vi nordboere kastet oss over taco, spistevi den som regel med tacoskjell og kjøttdeig. Etterhvert begynte vi å spise taco med tortilla og byttet ut kjøttdeig med kylling, biff og fisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.