Omsommeren er det ren luksus at kunne spise sig en mavepine til i kirsebær. Jeg vil lade glassene stå til vinter, så jeg kan nyde et strejf af sommer, når det rusker udenfor
Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
I det sekund jeg fik fri, kom de. Sammen med sukkertrangen kom faktisk også en shoppetrang. Jeg valgte dog ikke at følge nogen af dem, selvom det var meget svært
I forlængelse af dette at leve sundt og komme i god form. Meget mere om det senere. Når man har sat sig et mål, er det efter min mening altid godt med en gevindst ved målstregen (udover gevinstens i sig selv, som det jo er at tabe ti kilo selvfølgelig)
Kom fløde/chokolade massen i en skål, film den og lad den stå på køl natten over. Lige en lille hurtig variation af Kokos/Lime tærterne, nu med en nem kirsebærcreme der for englene til at synge
En vigtig detalje man skal være opmærksom på med glutenfrit mel er, at dejen "sætter sig" efter ca. , det vil sige, at dejen bliver mere fast og kompakt
Herfra begyndte mit macaron eventyr, som til tider har været lidt af et mareridt. Jeg foretrækker at gøre så meget klart på forhånd som muligt, så man ikke midt i det hele skal finde elpisker frem, bageplader med bagepapir osv
fløde og kirsebær. De hakkede kirsebær og fløden vendes i. Kirsebær mousse2 blade husblas lægges i blød2 dl fløde piskes til skum1 dl kirsebærlage/kirsebærvinlunesKirsebær hakkes groft, så mange som du syntes. Stivner på kølJeg har brugt kirsebær mousse til denne kage sammen med Ris ala mande mousse 2 blade husblas. 1 dl kirsebær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.