oliven tapenade. oliven uden sten i vand , afdryppet godt. olivenolie. Det hele blendes , ikke for meget olie , prøv med lidt af gangen , vent med salt tilsidst , der er salt i både oliven , ansjoser og osten
Indisk Marinerede Frikadeller til 2 personer. En noget anderledes måde at lave frikadeller på. Disse temmeligt traditionelle frikadeller er marineret i en indisk yoghurt marinade før de steges i ovnen
olivenolie. Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
citronsaft og olivenolie. Så vi spiser tapas og drikker spansk vin. Laks - Røg - Fennikel - Æble. Rødbederne marineres i olivenolie, sherryeddike, salt og sukker
Jeg valgte at servere to slags oliven, aubergine dip, tzatziki, og en gyros lavet på seitan. Selvom tapas egentlig er en spansk måde at spise på (mange små retter), fik jeg i sidste uge lyst til en mere græsk version…
En af de helt rigtige hvis din tapas skal være spansk-inspireret. Lige siden min kæreste og jeg var i Østrig tilbage i feb/marts, har tapas været en hyppig aftensmad her i huset
-) Tapas er den bedste opfindelse, som er kommet til os fra Spanien, og det betyder egentlig små retter eller små hapsere, som både kan serveres som appetitvækkere eller kombineres med flere slags til et større måltid
Så tandstikkere og ”ta-tøj” der ikke falder ned i maden er vigtige ”ingredienser”. Olivenolie. Tapas – et andet ord for små forretter – er festligt og lækkert og er egentlig enkelt at servere
Bland sild, rødløg, rødbed- syltede agurketern sammen. Marinerede sild med rødbede og æbler6 marinerede sild2 rødløg100 gr syltede rødbede3 hele syltede agurker2 syrlige æbler2,5 dl cremefraiche 18%Friskkværnet peber3 spsk hakket bredbladet persilleSkær eller klip sildene i mundrette bider og læg dem i en skål
1Vend de stive æggehvider - af 3-4 omgange i den grønne spinatmasse og rør forsigtigt med en dejskraber for at bevare luftboblerne, som man har pisket ind i æggehviderne. 15-20 minutter midt i ovnen på 180 grader
Blandingen svitses indtil løgene bliver klare, men inden de tager farve - på svag varme ca. Som tapas kan man putte en tandstik i, hvis det er stående buffet men albondigas kan også serveres direkte i saucen
Leave a Reply Cancel reply Hvidløgs-limemarinerede kyllingespyd. Min favorit er de barbecuemarinerede kyllingespyd, mens kærestens er de sennepsmarinerede
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.