Tapas med hvidfisk
Thorfisk.dk
Thorfisk.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser
  • til 4 personer
  • Tilberedning: ca. 30 min.
  • </div>
  •  
  • Torsk med rygeostcreme
  • 300 g Torskefilet
  • 250 g Græsk yoghurt (10%)
  • 125 g Rygeost
  • 1 lille Rødløg
  • 1 tsk. Salt
  • 2 spsk. Purløg
  • Peber
  • Tapasbrød
  •  
  • Torsk med peberrodscreme
  • 300 g Torskefilet
  • 250 g Græsk yoghurt (10%)
  • 35 g Revet peberrod
  • 1 tsk. Salt
  • Peber
  • 100 g Ørredrogn
  • Tapasbrød
  •  
  • Torsk med krydderurtecreme
  • 300 g Torskefilet
  • 250 g Græsk yoghurt (10%)
  • 1 spsk. Hakket purløg
  • 1 spsk. Hakket Persille
  • 1 tsk. Hakket Dild
  • 1 tsk. Salt
  • Peber
  • Kogte krebsehaler eller rejer
  •  
  • Torsk med citroncreme
  • 300 g Torskefilet
  • 250 g Græsk yoghurt (10%)
  • 3 spsk. Citronsaft
  • 1 spsk. fintrevet Citronskal (økologisk)
  • 1 tsk. Salt
  • Peber
  • Røget laks
  • </div>
  • Send indkøbsliste SMS
  • Send som e-mail
  • Print opskriften
  • Del på facebook

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.