Forrige modul havde tværfagligt fokus, og ud over at lære en ting eller to om tværfagligt arbejde, fik jeg da også inspiration af en tidligere vegetar i vores projektgruppe
- hos 42° RAW. - hos 42° RAW. Jeg har besøgt 42° RAW i Pilestræde (København) et par gange efterhånden, og er hver gang blevet overrasket over hvor mæt jeg bliver af deres måltider, der jo primært består af grøntsager (og intet kød)
Jeg har eksperimenteret med en linsepostej som er blevet ret vellykket. Hvis der er noget jeg ikke kan stå for, når jeg er ude at handle, så er det friske figner
27. December, butikkerne har åbent igen og julemaden har efterhånden sat sit spor og trangen til flæskesteg, sild og brune kartofler er ved at være erstattet af lysten til noget helt andet
Her er en opskrift på den nemmeste linsepostej overhovedet. Den består hovedsageligt af grønne linser, og da de ikke skal stå i blød, kan du lave postejen på cirka 30 time inkl
(Ja, jeg ved godt at jeg skylder London-indlæg, men vær nu lige lidt tålmodig. )Line og jeg havde i noget tid forsøgt at stable en aftale på benene, men den blev udskudt lidt, fordi vi pludselig begge lå syge
Kurset vi skulle deltage i hed "den lille kemiker" og levede fuldt op til navnet med dekomponeringer af klassiske retter, brug af sous vide, flydende nitrogen og røg pistoler, skulle vi prøve at lave ting man ikke bare lige gør hjemme hos sig selv
Jeg er netop hjemvendt fra et fantastisk Masterclass bagekursus hos årstiderne i Humlebæk. Fredag aften og hele lørdagen har jeg stået i køkkenet med 20 andre bage entusiaster og læremester Simon Philipsen
En dejlig dag hos Specialkøbmanden, hvor vi prøvede flere teknikker i fremstilling af Sugarveil. Janne var en dygtig kursusleder og det eneste svære var at skulle vælge i mellem en "dummie" eller en chokoladekage at øve sig på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.