Tapasfabrikken
Soffi's
Soffi's
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 oste, hvidløgs gambas, carpaccio, små chorizopølser, 2 grissini, olivenmix, caprese salat og hertil en halv pakke salamix med rå løgtern! Salatmix som fyld på tallerkenen er jo ganske normalt på Københavnske caféer, ikke at jeg forstår det, men hvis man stræber efter at være mere end en café, hvilket jeg bestemt har indtryk af at Tapasfabrikken gør, så hører det altså ikke til. Det mest spændende på tallerkenen var capresesalaten; som var cherrytomat, mozzarella og basilikum - svært ikke at få til at smage godt. Carpaccio'en var ok (jeg er kæmpe carpaccio fan), men den manglede både olie og citron, og smagte derfor ikke af så meget. Manchego og prosciutto som også fandtes på tallerkenen var jo hvad det er - altid godt. Rejerne var fra frost og smagte derefter. De tre bruschettaer var pesto/gedeost, oliventapenade og klassisk med tomat. Gedeosten var udemærket og det fungerede godt med pesto under, oliventapenaden kværnede mine børn, så den kan jeg ikke udtale mig om og tomaten havde intet med den klassiske tomatbruschetta at gøre, smagen af tomat og olivenolie manglede.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.