-. -. -. -. -. -. D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
Sæt panden i en varm ovn på 200 grader i 20-25 minutter. Tag butterdejen ud af køleren/fryseren og lad den varme op til stuetemperatur så den er til at rulle ud
-. -. -. -. E. r. d. u. o. g. s. å. v. i. l. m. e. n. k. a. t. ,. h. æ. b. y. f. T. A. R. I. N. M. D. S. (. 6. p. ). 1. 3. j. 8. 5. 0. ø. K. L. U. C. 2. /. B. H. Ø. V. 7. c. é
Opskriften svarer til 1 alm tærteform bund og låg. 150 g blødt smør 300 g mel 1 æg 125 g sukker 1 tsk vaniljesukker En lille knold reven ingefær Jeg syntes det er lettest at røre denne dej på en maskine , eller foodprocesser , den skal ikke røre for længe , stop ligeså snart den hænger sammen
- i mini formatLige til at køre i mulen på en dejlig varm sommerdag og en kop the på terassen eller altanen, meeen de kan nu også snildt indtages på en regnvåd sommerdag, som jo hænger over de fleste igen idag
I dag var det Tarte Tartin. Jeg skal perøve at være efter mig selv, med de hersens klassiske kager og ting vi har lavet den sidste uges tid i konditor-skolen, og jeg vil fordele dem ud over ugen
Den passer til en form på cirka 24cm i diameter eller til 6-8 små forme af cirka 10cm i diameter. 60-70 g flormelis. Den passer til en form på cirka 24cm i diameter eller til 6-8 små forme af cirka 10cm i diameter. 60-70 g flormelis
Der er mange forskellige opskrifter på tarte tatin på nettet - denne er inspireret af @arstiderne, men deres opskrift er noget rodet, så her kommer min version
Eller måske blev du afskrækket af frost-historien, som også fulgte med. Tarte au citron. Smelt smør med flormelis og citronsaft og -skal i en gryde, og lad det koge i fem minutter
-. V. i. h. a. r. j. o. d. e. s. v. æ. k. å. g. m. t. ø. b. l. n. ). I. f. p. R. 1. 0. 2. '. u. O. M. (. S. B. y. 8. 4. 5. 9. ½. 3. 7. T. w. Y. c. P. K. C. E. x. Æ. ,. F. W. D. ) g
Tag panden ud, læg en tallerken eller et fad over panden og vend den rundt, så panden ender øverst og din Tarte Tatin står med dejen nederst på tallerkenen
-. -. J. o. r. d. b. æ. t. e. m. p. i. s. a. c. z. n. k. l. 1. 0. D. j. 2. g. ø. 7. f. 3. ½. v. 5. h. B. ,. å. T. S. R. u. F. y. 4. 6. P. H. (. ). 9. C. L. w. x. A. G. W. I. M. q
Prices opskrift på “Tarte au citron”. 60-70 g flormelis. Tærteform med udtagelig bund, 22-24 cm. Fjern bagepapir og bønner og giv bunden yderligere 4-5 minutter. Sæt den tilbage i ovnen under grill på max varme til marengsen er let gylden (20-30 sekunder, så hold øje). 60-70 g flormelis
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.