Tawd Mun Pla med Som Tam
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Tawd Mun Pla med Som Tam – eller på dansk: Thailandske fiskefrikadeller med salat af bl.a. grøn papya.
  • Antal personer: 3 personer.
  • Forberedelsestid: 20 minutter.
  • Tilberedningstid: 10 minutter.
  • Tawd Mun Pla
  • 500 g fast hvid fisk
  • 2 tsk rød karrypasta
  • 1 spsk fiskesauce
  • 2 spsk majsstivelse
  • 3 fintsnittede forårsløg
  • 3 tørrede limeblade, smuldrede
  • 1 æg, sammenpisket
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • 3 stængler citrongræs, bunden skåret af
  • Som Tam
  • 450 g grøn papaya skåret i meget tynde skiver (din asiatiske købmand er her din ven i nøden – og har du ikke sådan en, så er hvidkål et nogenlunde alternativ)
  • 1 rød chili, finthakket
  • 3 fintsnittede forårsløg
  • 1 tsk sukker
  • 4 spsk fiskesauce
  • 1 citron, saften heraf
  • 25 g tørrede rejer (igen: Afsted til din asiatiske købmand)
  • 4 cherrytomater

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.