Jeg har sådan glædet mig til at vise jer denne smukke risalamande kage. Men til årets julefrokost synes jeg, at det kunne være sjovt, hvis risalamanden blev serveret på en lidt alternativ måde
Til julefrokosterne plejer denne tærte altid at være et stort hit. Tilsæt dernæst farsen og steg let. Ingredieser til 1 stor tærte. 1) Bland alle ingredienserne til mørdejen sammen og ælt til en ensformig masse
Men som alternativ til æbleskiver og andre julelækkerier, er de perfekte i juletiden også. De har stået på to-do-listen i lang tid og jeg er glad for jeg brugte lillejuleaften på at tilberede dem og nyde dem i sofaen med Tommi og Buddy
Indgredienser til dessert for ca. Tilsidsttilsættes frysetørret hindbær. Sereverings tilbehør. 6) Smelt det hvidechokolade og temperer det til 32 grader
December – Brændte m. December – Hjemmelav. December – Hindbærbo. December – Luftig og. Ingredienser til 1 portion. 1) Kom salt og vand i en gryde, og bring det til kogepunktet
Når smørret er bruset af og det begynder at lugte stegt er det klartil at stege. Man kan næsten ikke komme udenom frikadellerne og kartoffelsalaten til en julefrokost
Resten af dejen kan pakkes i husholdningsfilm og opbevares i køleskabet eller i fryseren, så det er nemt til næste gang du får lyst til at bage pebernødder
En dejlig drik til snottede næser og ømme halse. et skud citron (smag til). et skud citron (smag til). Jeg købte den ufiltrerede æblemost fra Ølbæk i Abc-Lavpris til 8 kr. 10-15 minutter - pres på appelsinerne med en grydeske og smag til med citron og evt. Jeg købte den ufiltrerede æblemost fra Ølbæk i Abc-Lavpris til 8 kr
Opskriften er fra Baileys egen hjemmeside og jeg ved ikke om den er korrekt oversat, men det smagte super lækkert og jeg laver det klart igen næste gang der er julehygge i Rebelsig
Så i dag blev det til noget der minder om et müsli brød. I dag har jeg faktisk været utrolig træt, men det skal selvfølgelig ikke ødelægge mit nye bag-i-december-projekt
Ingredienser til en god portion lakrids-kys. December – Brændte m. Tilsæt sukkeret og pisk til en glat fast marengsmasse – Der skal piskes rigtig meget, så bliv ikke nervøs hvis det ikke bliver fast med det samme (ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.