Thailandsk green curry
sofienulle
sofienulle

Thailandsk green curry

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • En halv squash
  • En halv peberfrugt ( rød )
  • 1 forårsløg
  • 1 løg
  • 1 cm ingefær
  • 1 kyllingebryst
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk grøn karrypasta
  • 2 dl kokosmælk
  • 1 dl vand
  • En halv kylling/hønse bouillon terning
  • 1 spsk østersovs
  • 1 spsk sukker

Instruktioner

    1. Skyld, peberfrugt,løg,forårsløg,squash og PIL LØGET

    2. Tag et skærebræt og skær, peberfrugt,forårsløg,løg i 1x1 cm

    3. Læg grønsagerne i hver sin bunke på en tallerken eller i en skål hver for sig

    4. Skræls ingefæren med en ske. Og riv den fine side af rivejernet. Kom det på tallerken eller i en skål.

    5. Skrift skærerbræt. Skær kyllingebryst i små tern og læg dem på en tallerken

    6. Kom olie på en stege pande og varm den op

    7. Kom kyllingebryst tern på og stege dem i 5 min ca

    8. Kom grøn karrypasta og den revne ingefær op i stegepanden og rør godt

    9. Op løs bouling terning i kogene vand

    10. Kom til sidst kokosmælk,kylling bouling terning, østersovs, og sukker og lad sovsen koge i ca 5-10 min

    11. Smag til med salt, sukker eller grøn karry pasta

    12. Kom vand i en mellem stor gryde. Læg låg på og lad den koge

    13. Kog nudlerne som der står på pakken.

    14. Tag et dørslag og hæld nudlerne ned i dørsalget

    15. Hæld nudlerne ned i stegepanden og ven det godt sammen

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.