Hertil smager chilipastaen så ufattelig godt, at du ikke skal være bleg for at bruge den i alskinds retter – for eksempel som dip til grøntsagsstænger, i en skøn tomatsuppe, stir-fry retter eller på den frække thailandske facon i en vandmelonssuppe
Når jeg tænker tilbage på mine første leveår (som jeg levede i Thailand), husker jeg at min mormor hver morgen stod og kokkererede Hun havde både gang i gryder og pander
Der er forresten langt fra de mediterranske basilikumblade vi bruger herhjemme til de thailandske, så ønsker du en autentisk thairet, så skal du helt klart købe de thailandske)
Smag til med salt, sukker eller grøn karry pasta. Kom til sidst kokosmælk,kylling bouling terning, østersovs, og sukker og lad sovsen koge i ca 5-10 min
Mums disse thailandske fiskefrikadeller er bare helt igennem skønne og det sur/søde tilbehør i form af agurke/rødløgssalaten og den søde chili, giver den perfekte smagskombination
Retten kan jo også tilpasses smag, behag og kur. Dette var mit første møde med thailandsk basilikum (jeg fandt den i Kvickly, så den er ikke helt umulig at opstøve) og det er en helt anden oplevelse end den traditionelle basilikum
Super god til fx. Laves til pulver inden det blandes med resten. Pullet pork. Denne opskrift er meget nem. Hvis du har krydderierne i hel form skal de lige ristes lidt af på en tør pande
Når de er bløde, skæres de i strimler, rensen for kerner og lægges til side. Opwarm olie i en wok, tilsæt hvidløg, ingefær, sort chilipasta og derefter kyllingstrimler
E. f. t. e. r. v. i. o. 3. u. g. s. d. h. a. n. w. k. y. l. m. ,. å. ø. b. I. R. p. æ. j. D. (. 4. ). 2. 0. -. 5. L. 1. c. ½. 6. F. S. V. K. H. N. 7. T. 8. 9. A. s g
portion, skal du skære grøntsagerne ud og lægge dem i fryseren til næste gang du laver retten. Når bouillonterningen er opløst tilsættes resten af ingredienserne undtagen chili og de grønne toppe fra forårsløgene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.