V. e. d. i. k. h. l. t. ,. v. a. r. m. o. s. g. -. n. f. æ. å. I. ø. D. b. u. A. S. p. y. H. j. R. (. 4. ). 2. 3. c. 1. /. 6. è. B. w. K. 7. T. 5. L. 8. 9. 0. r l
Der er nu ikke noget som at blive forkælet. Han så godt nok lidt forbavset ud, da jeg kastede mig ind foran ham med et "det skal jeg have billeder af til bloggeeeeeeen
rød karrypasta - hold lige igen og smag til alt efter hvor stærkt man kan lide det. Kyllingebollerne var dejligt friske i smagen på grund af limeskallen og saften af lime i kogevandet
Serverede denne herlige thai suppe for Bib og hendes skov-ven Lotta. Og ugen efter for Emilia. Den er nem, billig, god og en "well-kept-secret" og derfor vil jeg dele den med jer
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Kom lidt olie i en gryde og svits kyllingen sammen med chili og hvidløg og et par gode skefulde rød karry pasta- Hvor meget du vil bruge her, er op til dig – jeg bruger meget , nok ca et halvt glas, for jeg vil gerne have en stærk suppe
En fantastisk Thai inspireret karry ret, der kan spices op efter smagg og behag. Du skal være lidt forsigtig med denne, alt efter hvor stærk du ønsker retten
I dag – står den på Oksehale Rød karry i trykkoger – YEAH. Når man bor på Nørrebro, så har man adgang til de mest vidunderlige grønthandlere og slagtere, og det betyder gryderetter og lækre sager i stride strømme
Jeg har prøvet denne ret med både gris, rejer, kylling og oksekød. Så dette er en ret du godt kan lave dagen i forvejen – men husk på at den også er stærkere dagen efter, så smag lige på den når den er færdig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.