H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
Det er vigtigt at dåsen er dækket til med vand, hele tiden. Til dine fyldte chokolader skal du bruge. Jeg er ikke så meget til den traditionelle nougat og marcipankonfekt, så jeg fandt de lækreste opskrifter på disse skønne chokolader
Tidentil hjemmelavet julekonfekt er i gang, og fyldet i disse chokolader er simpelthen perfekt. Karamelcremen vil også kunne bruges til andre desserter, husk den passer bedst til en kraftig mørk chokolade der kan give det søde noget modspil
Hvordan man kommer chokolade i en form, er der delte meninger om, men jeg synes det er nemmest, hvis du hælder chokolade i formen (formen kan med fordel have stået i køleskabet noget tid før), så hullerne er helt fyldte og derefter vender formen på hovedet over en skål, så den overskydende chokolade tømmes ud
Alt hvad du skal bruge tilchokoladefremstilling, kan du købe hos Fru. Bank formen i bordet, hæld det overskydende chokolade fra og skrab formen ren med en stor spatel
Samlet tid fra start til slut – ca. Igen bruger jeg altid lidt mindre i opskrifterne. I en anden skål røres kokosolien eller smørret sammen med sukkerarterne indtil de er grundigt blandet
F. R. A. G. I. L. T. É. M. E. D. H. V. C. O. K. e. s. p. r. ø. d. m. a. n. g. b. u. f. y. l. t. i. c. h. o. k. å. v. ,. æ. 1. 0. B. U. N. 6. (. 4. ). 3. 2. 7. 5. ”. j. x. /. P. Y. S. -
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.