-. -. F. R. A. G. I. L. T. É. M. E. D. H. V. C. O. K. e. s. p. r. ø. d. m. a. n. g. b. u. f. y. l. t. i. c. h. o. k. å. v. ,. æ. 1. 0. B. U. N. 6. (. 4. ). 3. 2. 7. 5. ”. j. x. /. P. Y. S
-. -. M. o. k. a. ,. c. h. l. d. e. p. å. n. i. s. ø. m. r. j. g. t. b. f. H. A. S. E. L. N. Ø. D. K. R. O. 7. 5. 3. æ. v. (. 2. u. ). 0. U. F. Y. 1. /. V. T. Æ. &. P. 8. B. 6. y
Bruk middels varmeog rør hele tiden. Ha alt i en tykkbunnet kjele og kok opp på middels varme. Da spares det ikke på noe og smaken er akkurat som den skal være
Salt ogPeder. Rist rugbrødet indtil du syntes deter nok. 2 skær din avocado i strimler. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
Netop disse fødevarerog særligt kombinationen af dem vækker nemlig vores center for belønning og får os til at frigive dopamin – et signalstof som blandt andet får os til at føle glæde og velvære
Det har også været dagen, hvor man så mig ødelægge den gode uge jeg havde i sidste uge mht kosten – op på hesten igen i morgen, men tror ikke jeg har mere nydelse igen til denneher uge
Detvar vel egentlig bare en slags formkage men med årstidensfrugterog chokolade stykker i. Detvar virkelig en sjov oganderledes opgave, men også svært, lige pludselig skulle man jo sige både gode og dårlige ting om andres bagværk
Senere på dagen kom jeg i tanke om en af mine gamle favoritter fra tiden før den glutenfrie kost. Hæld denflydende masse ned til melet, og rør godt sammen
-. -. -. S. å. e. r. d. n. h. D. t. a. v. æ. p. o. j. k. f. l. g. ,. m. s. y. i. J. ø. b. u. A. O. G. E. H. U. P. c. (. 1. 8. ). I. 2. /. 4. ½. 3. 0. 6. 5. w. B. R. M. %. N. F. 7. á. T. L. . x. ) l
Riv citronskallen, bland citronsaft, citronskal og olie, rør de hakkede basilikumblade i – og bland med rygende varm, friskkogt pasta sammen med en håndfuld revet frisk parmesan
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.