Pastaretten har en skøn smag af røgetlaksog er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Hjemmerøgetlaks serveret med æbler, radiser, frissé, dild og oliven olie. Der skulle julehygges i landsbykirken, og jeg kunne høre helt ud i køkkenet, at de hyggede sig i festlokalet
Rygeost Fløde Ærter Salt Peber Det blendes og smages til. Skrald og skær MEGET tynde skiver , kommes i varm olie , pas på at de ikke bliver for mørke , så smager de brændt
Røgetlaks. Blend æggeblomme , citron og salt til en luftig hvid masse , tilsæt. olien LANGSOMT , hak frisk estragon rigtig fint eller evt blendt det med , smag til med salt og peber
Læg de røgetlaks i skiver på en tallerken i et tynd lag og kom vinegretten på. Røgetlaks i skiver. Grund olie/eddike dressing , find opskriften på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.