Tærter er en stor favorit herhjemme, og denne tomattærtemed rosmarin er ingen undtagelse. Pisk tilsidst æg, salt, peber og hytteost sammen i en skål og hæld æggemassen over tomattærten
Bland æg med hytteost, basilikum og salt og peber. "Noget så kedeligt som en tærte". Men jeg synes selv, at tærter er super lækre, og de er også gode at lave, fordi man kan sammensætte dem præcis efter egne smagsløg
J. e. g. l. a. v. d. n. h. r. s. t. f. i. u. o. æ. k. y. D. (. ). ,. m. p. å. I. b. j. K. ø. c. O. 4. -. 5. 1. /. 2. &. S. P. T. F. R. x. L. G. 0. 3. ) g
Krydr let med salt og peber. Hjemme hos os kan vi rigtig godt lide rygeost, og vi havde lige en rest. Den skulle selvfølgelig bruges, så jeg fremtryllede disse små tomattærter
Jeg synes dog stadig, at du skal spise rucola med lidt citron og olivenolie henover. Troede allerede den lå herinde på bloggen, for vi laver den faktisk tit, men den er her ikke
Bøg siderne, drys med de hakkede krydderurterog hæld den ønskede mængde olie over. Denne varme og grillede fetaost smager fantastisk og er virkelig nemt at forberede
Pisk æg med mælk, basilikum, salt og peber og kom massen ovenpå tomaterne. Beklæd en tærteform med dejen (hvis det er købedej, så lad bagepapiret sidde)
) I dag var der frikadeller, pasta og grøn salat - ogtomattærte. Tomater, frisk basilikum, løg, olivenolie, hvidløg, salt, peber, sød chilipulver, cheddar ost og tærtedej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.