- 4,5 dl Koldt vand. 5. 20-25 minutter til de er gyldne. 4,5 dl Koldt vand. Hjemme ved os, er det nærmest blevet en tradition at få nybagte boller om søndagen
Årets fødselsdagskage blev denne intense brownie toppet med hindbærmarmelade og skumfiduser. Jeg synes særligt, den er lækker, da den friske hindbær går godt sammen den kompakte bund og den søde og klistrede top
200 g mandler (i den improviserede kage blev det 150 g hasselnødder + 50 g valnødder). 250 g tørrede dadler (gerne medjool). 15 minutter før servering. 200 g mandler (i den improviserede kage blev det 150 g hasselnødder + 50 g valnødder). 250 g tørrede dadler (gerne medjool)
Starter hermed min egen Madkram Top5 liste. Skyl tre store bagekartofler og pak dem ind i staniol og sæt dem i forvarmet ovn på 250 grader i cirka 30 minutter
Her kommer en skøn og virkelig nem opskrift på en mandelbund toppet med creme og friske bær. Lav mandelbunden i forvejen og top med creme og bær inden servering
Den færdige kransekage top blev høj. Der var til rigtig mange i den opskrift. Jeg måtte pille to ringe af da de ikke var stabile nok og den fik slag side, men det sidste resultat blev tåleligt
Vinderen af min meget personlige madhitliste Madkram Top5 er fundet. Madkram Top5. Tiramisu ( 5. Førstepladsen går til min madmands hjemmelavede pizza med tomatsauce og kødboller med fennikel
Især blandt unge under 35 år er rugbrød ikke det foretrukne brød,der vælges,når der skal lægges pålæg på,viser MAD-O-METER. Når vi så vælger vort pålæg er leverpostej nummer 1 på top 10 listen over danskernes foretrukne pålæg1. Rullepølse5
Efter en mini ferie i mine forældres sommerhus på Thy, er jeg kommet hjem 2 bagebøger rigere. ''Den lille bog om Nutella - 30 kultopskrifter'' og ''Det sprøde køkken - mere ros til kokken''
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.